torstai 28. toukokuuta 2009

Tupaantuliaiskortti


Äitini pyysi minua tekemään tupaantuliaiskortin ja tällainen Tilda-aiheinen kortti lähti juhlistamaan tätini uutta kotia. Kortissa on lempivärejäni ruskeaa, vaaleanpunaista ja vaaleanvihreää, omasta mielestäni siis oikein onnistunut kokonaisuus! :D

Ylioppilaskortti

Lähdetään nyt liikkeelle siitä, että minusta on aina hankala tehdä miehille kortteja. :) Tykkään niin tyttömäisistä jutuista, että on vaikea olla tekemättä jotain vaaleanpunaista ja hörhellystä... Siksi tämänkin kortin kanssa oli kyllä miettimistä, mutta lopulta päädyin kerman sävyihin raikastettuna turkoosilla ja tästä tulikin tosi kiva! Kortti päätyy tulevana viikonloppuna tuoreelle ylioppilaalle, miehen serkkupojalle.

Vaaleanpunainen Tilda-enkeli

Tässä toinen kerhon tädeille lahjaksi viety enkeli, malli on sama kuin edellisessä, mutta vaatteet ovat eri väriset ja hiukset letillä. Näitä oli kyllä todella ihana tehdä, toivottavasti pian ehdin tehdä enkeleitä myös meille kotiin!

Sininen Tilda-enkeli


Esikoisen kerhon tädeille matkasi kaksi Tilda-enkeliä, jotka ovat itse asiassa ensimmäiset tekemäni Tilda-nuket ja tässä niistä ensimmäinen. Ohje on kirjasta Tildas hus (suomeksi ilmeisesti Tildan talossa). Olen käyttänyt vartalossa aitoa Tilda-kangasta, ostin sitä Tukholmasta tosi halvalla verrattuna Suomen hintoihin. Muuten aitoa Tildaa on vain hameen kangas. Hiukset on tehty ihan vaan villalangasta.

Uusi askartelu- ja käsityöblogi

Olen pitänyt kohta puolitoista vuotta kakkublogia täällä, mutta pitkään mielessä on kytenyt myös askartelu- ja käsityöaiheisen blogin aloittaminen. Tykkään erityisesti korttiaskartelusta, tildaamisesta sekä lastenvaatteiden ompelusta. Satunnaisesti myös neulon ja virkkaan, mutta olen aika noviisi siinä puuhassa. Tervetuloa tutustumaan aikaansaannoksiini!