sunnuntai 30. elokuuta 2009

Pupuja ja sydämiä vauvajuhliin


Pidimme ystävälleni vauvakutsut ja kokosimme hänelle lahjaksi pienen paketin kaikkea tarpeellista vauvatavaraa. Pakettiin sujahti myös pupuäiti ja -lapsi sulostuttamaan pienen tulokkaan huonetta. Kangaslaatikostani sattui juuri sopivasti löytymään tuollaista beige-pilkullista kangasta, pikkuisen huoneessa kun on juuri noita värejä. Puput on ommeltu beigestä froteesta Tildan kevät-kirjan kaavoilla. Kaikille vieraille annettiin lahjaksi tuollainen teemaväritykseen sopiva koristesydän, mukana oli myös pikkuinen tehtävä, joka kunkin tulee suorittaa ennen kuin tuleva vauva täyttää vuoden. Vauvajuhlat olivat oikein ihanat, toivottavasti tulevalla äidillä oli yhtä hauskaa kuin meillä järjestäjillä!

perjantai 21. elokuuta 2009

Oma koruteline I


Toinen oma korutelineeni on nyt vihdoinkin valmis, toinen odottaa vielä ompelukoneen vieressä tekijäänsä. Onpa ihana saada lempikorut esille ja nopeasti käyttöön, olen ikityytyväinen tähän telineeseen! <3 Kuvassa telineellä on päällä senhetkiset lempikoruni: Sormukset, Vågan kaulakoru sekä äidiltä "lainattu" rannekoru. Nyt mulla on kyllä uusi suosikkikaulakoru, Ilo-korun ihana Bling Bling!

Sydänrimpsu makuuhuoneeseen


Vitsi, että onkin (taas) huono kuva... Tällaisen sydänrimpsun tein vihdoinkin meidän makkariin, sopii ihan äärimmäisen hyvin makuuhuoneemme väreihin. Mulla on varmaan yli puoli vuotta ollut nuo sydämet valmiina, mutta vasta nyt ne löysivät tiensä omille paikoilleen. Hitaasti hyvä tulee!

tiistai 4. elokuuta 2009

Kassi


Työt alkoivat eilen ja totesin, että tarvitsen ehdottomasti uuden kassin töihin, mulla ei ollut mitään sopivaa. :) Siispä ompelemaan! Uusi Villa Harmoniesta tilattu kangas pääsi heti käyttöön, kaavat löysin Tildas julehus-kirjasta. Vuorikangas tuossa kassissa on ihan valkoista paksua lakanakangasta. Kun kassi oli valmis, se kaipasi vielä jotain ja niinpä lisäsin vielä pitsinauhan, vaikka se ei ehkä olekaan ihan mun tyyliä. Mutta pitsinauha täydentää kassia ihanasti, siitä tuli ihan täydellinen! Tosi kiva ompelus, eikä edes mennyt kauaa. Kasseja saattaa syntyä lisääkin, kun nyt vauhtiin pääsin... :)

maanantai 3. elokuuta 2009

Pikkumansikat


Tein tyttöjen leikkeihin tällaisia suloisia pieniä mansikoita, ovat kooltansa siis ihan oikean mansikan kokoisia. Kankaana käytin Blommasta ja sydämistä jäänyttä ihanaakin ihanampaa kangasta, jota en valitettavasti ole enää löytänyt mistään lisää... :(

sunnuntai 2. elokuuta 2009

Koruteline



Kolme korutelinettä valmiina, kolme vaiheessa... :) Tämä lähtee ystävälle, toivottavasti on mieleinen!

Tyttöjen korutelineet




Meidän tytöt rakastavat koruja. Niitä onkin kertynyt melkomoiset määrät, eikä niille tähän asti ole ollut kunnollista säilytyspaikkaa. Niinpä ajattelin tekaista tyttöjen huoneeseen korutelineen, mutta sitten tajusin, että yksi ei riitä mihinkään, joten päätin tehdä kaksi, molemmille omat. Ja vaaleanpunaisen sävyissä tietenkin... :)

lauantai 1. elokuuta 2009

Paketti ihanaiselta ystävältä


Ystäväni kävi kylässä ja toi tuliaisina paketin sisustuskauppa Laventelista. Oi, mitä ihanuuksia siellä olikaan, hän oli lukenut ajatukseni ja toi mm. parafiinikynttilöitä ihanissa sävyissä!