tiistai 23. marraskuuta 2010

JoulukalenteriTämä joulukalenteri meidän lapsukaisille ei ole tämän vuoden tuotoksia vaan tein sen jo viime jouluksi, mutta en saanut sitä edellisessä kodissa ripustettua seinälle nätisti, joten kuvan laittaminen tänne blogiin jäi.

Täällä uudessa kodissa seinään kiinnittäminen on huomattavasti helpompaa kuin edellisessä kivitalossa, joten tänä vuonna kalenteri löysi tiensä jo seinällekin.Pikkuisen ryppyinen se on, kun on ollut vuoden päivät säilytyksessä, mutta kyllä se siitä oikenee! :)

Kalenteri on tehty Tildan Satumainen talvi-kirjan ohjeella, voitte vaan uskoa, mikä projekti tuossa oli! En ollut eläessäni applikoinut ennen tätä yhtään mitään ja välillä meinasi usko loppua kesken! Mutta niin se vaan valmistui, muistaakseni 5.12.09. Itku silmässä yömyöhään sitä tuli kyllä tehtyä, noiden pikkupussienkin ompelussa oli aikamoinen homma! Pussit on kiinnitetty kalenteriin siten, että kalenterissa on 24 isoa puista nappia ja jokaisen pussin takana on napinläpi. Sitten pussit on vaan sujautettu napinläven kautta kiinni nappeihin. Numerot pussukoihin kirjoin ompelukoneella.

Tänä vuonna meidän kalenterista löytyy Hello Kitty-hahmoja sekä Littlest Pet Shop-hahmoja ja tarvikkeita, oikaisin vähän ja ostin valmiit kalenterit, jotka sitten tyhjensin pusseihin. Lisäksi sujautin lauantaipäiviksi pienet namit mukaan.

Kuhina kalenterin ympärillä käy kovana, tänään on kysytty noin miljoona kertaa, koska ensimmäisen pussin saa avata... :)

Tässä vielä lähikuvaa poroista ja tontusta:
Nyt jatkamaan tonttutehdasta vähäksi aikaa, ennen kuin nukkumatti kutsuu! :)

5 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Hyvä kalenteri vaihtoehto ja varmasti lasten mieleen.

Monalisa kirjoitti...

Voi apua miten upee!!! Voin vaan kuvitella mikä homma tossa on ollut. Kiitos muuten ideasta tyhjentää valmis kalenteri :D Meillä on kanssa tollanen kesto kalenteri ja aina on ongelma keksiä sinne kivaa sisälle.

paula kirjoitti...

beautiful ,I love it
greetings Paula

Suvimarja kirjoitti...

On se vaan hieno! Vaivannäkö kannattaa. Mua nyt vähän harmittaa kun menin hätäilemään oman kalenterin kanssa.. näät sitten mun blogista kun julkaisen kuvat.!

Mukavaa viikonloppua!

Monalisa kirjoitti...

Tulin kurkkimaan jos näkyis kalenterin täytettä ;) Kaipaan meinaan vinkkejä.

Mun blogissa olis sulle hieman aurinkoa jos tahdot hakea!