tiistai 21. heinäkuuta 2009

Sydämiä lastenhuoneeseen


Valmiiden sydänten säkistäni kaivoin tänään tyttöjen huoneeseen sopivia sydämiä, joista askartelin sydännauhan. Paremman paikan puutteessa laitoin sen esikoisen sängynpäätyyn kiinni, lopullinen paikka tulee todennäköisesti olemaan seinällä. Tuo meidän tyttöjen huone tullaan sisustamaan uudelleen tänä syksynä (tai ylipäätänsä sisustamaan, nyt sinne on vaan lätkitty tavaroita) ja tarkoitus on ainakin hankkia uusi kirjahylly Ikeasta, valkoinen Roope-Riikka-kerrossänky, tapetoida yksi seinä (löysin tänään ihanaa Laura Ashley-tapettia), tehdä tildamainen kotileikkipaikka ja ehkä vielä hankkia uusi matto.

Jotain juttuja on jo valmiina, kuten esimerkiksi nuo Pentikin kankaasta ompelemani verhot. Hävettää, kun tuo kangas oli mulla varmaan melkein kaksi vuotta kaapin perällä, ennen kuin sain aikaiseksi alkaa ompelemaan... Päiväpeiton ompelin keväällä Eurokankaan tikkikankaasta, se oli helppo homma, vinokaitale vaan ympärille. Kangas on tuollaista "vauvakuosia", mutta ei haittaa, koska sopii väreiltään huoneeseen niin hyvin ja tyttö itse tykkää siitä (valitsi kankaan itse). Koristetyyny on samaa kangasta kuin verhotkin, Pentikiltä ostettu.

Haavenani on, että saisin ommeltua Tilda-tilkkupeitot tyttöjen uusiin kerrossänkyihin, mutta saas nähdä, riittääkö tämän mamman rahkeet niin pitkälle... :)

1 kommentti:

ANNI kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, tulin vastavierailulle! :) Ompeluksesi ovat kauniita! Jos olet kiinnostunut noista käsitöistäni, teen niitä tilauksesta:) Sinullakin taitoa näyttää olevan!:)