torstai 2. syyskuuta 2010

Synttärikortti meidän MussukalleMeidän keskimmäinen nöpönenä täytti kolme vuotta maanantaina ja kerrankin sain tehtyä omalle lapselleni synttärikortin! :) Noloa, mutta usein omille lapsille jää tekemättä kaikkien muiden synttärijärjestelyiden tuoksinassa. Tämä leimakuva sopi meidän uhmiksen korttiin kuin nenä päähän, kortin mallin otin taas Just Magnolia Chanllenge-blogista.

Onnea murunen! <3

5 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Moikka! Tulin vastavierailulle, täällähän on aivan ihania juttuja! Oot kyllä tosi taitava :)
Aivan ihku tuo ruskea pallolaukku. Ja aika hyvät on tuotteet millä oli täytetty.. ;)
Jään seurailemaan blogiasi

Virpi kirjoitti...

Kiva kun löysit tänne! Joo tuotteet on kyllä hyviä, just pesin meidän neitien kiharapehkot kehäkukkashampoolla ja kylläpäs niistä tuli silkkiset!

Henna/Koti asemalla kirjoitti...

Hei kuules Virpi,
kävin sun korttien innoittamana tuolla "Just Magnolia" sivuilla, ja sielä oli aivan mielettömiä taideteoksia!
Nyt iski sitten into tyhjentää joku Sinelli askartelutarvikkeista.:D
Mutta mistä sä saat tuon kuvan korttiin? Saako niitä tulostettua jostain vai miten?
Kiitos jos voit auttaa.:)

Virpi kirjoitti...

Heippa Lavender! Kiva kun olet innostunut korttien teosta, tuo blogi on kyllä AIVAN ihana!!! N

uo kuvat, joita käytän, on leimakuvia, jotka olen sitten väritellyt itse. Eli leimasimiahan tietty voi ostaa itse esim. www.paperella.fi, www.craftica.fi tai www.paperinauha.fi, mutta ovat aika kalliita ja tietty oma leimasinvalikoima jää sen takia vähän suppeaksi. Mulla itsellä on ihan vaan muutama leimasin.

Toinen tapa on hankkia jonkun muun leimaamia kuvia, olen ostanut niitä yhdeltä blogistilta sekä myös tilannut huuto.netistä.

Leimakuvia koskee usein "angel policy", eli niitä saa myydä muille niin pitkään, kun ne on itse leimattuja. Kuvien tulostaminen ja kopiointi on kiellettyä ja sitä paitsi hankalaakin, koska niissä pitää käyttää akvarellipaperia.

Itse käytän värittämiseen akvarellipuuvärejä, mutta nuo hienoimmat kuvat on ehdottomasti väritetty tusseilla. Tämä tekniikka ei ole kuitenkaan mulle tuttu.

Toivottavasti tästä oli jotain apua, vastaan mielelläni lisääkin, koska muistan, että itselläni oli aika vaikeaa löytää tietoa tarvittavista välineistä jne. :)

Henna/Koti asemalla kirjoitti...

Aa okei...olipa hankalampaa kuin luulin...:D joo ne leimasimet on tosi kalliita. Mulla on pari, mutta mun mielestä on aika tylsää käyttää aina niitä samoja. Eikä oikein mahdollistakaan, koska esim yksi on hääaiheinen, eli tuskin usein tulee käytettyä...:/
mutta hyvä tietää! täytyy myös käydä katsomassa noi nettiaskartelupuodit mitä luettelit.
Kiitos paljon!:)