torstai 28. lokakuuta 2010

SammalsydänPitääpä nyt kerralla tehdä monta päivitystä, kun vauva nukkuu ja isommat neidit ovat mummolassa... :) Pari postausta sitten kertoilinkin mielen jo halajavan jouluaskarteluihin ja ompeluksiin ja ollessani maalla mummolassa keräsinkin isot kasat koivunoksia, havuja ja sammaletta niitä varten. Samalla syntyi pari sammalsydäntä viemisiksi serkulleni sekä äidille. Tekniikka on tosi helppo, styroksisen sydänaihion ympärille kiedotaan sammalta ja kiinnitetään se ohuella vihreällä rautalangalla. Lopuksi vielä ruutunauha ympärille ja voilá, yksinkertaisen kaunis kranssi on valmis!

3 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Tosi nätti kranssi! ja aivan ihanan tildanuken olet tehnyt! Mulla on nyt lainassa tildakirja, ja aatteli kokeilla tehdä nallen ja kissan siitä tytölle lahjaksi. Kissa on tällä hetkellä ihan ykköseläin :D

junglehouse mom kirjoitti...

Voi ihana, ja jos oisin nähny aiemmin ni oisin voinu pelastaa meijän tontilta sammalta ja tehä kans! Pöh! :D

Virpi kirjoitti...

Mä en olekaan kokeillut tehdä nallea enkä kissaa, mutta ne on kyllä ylisöpöt! Multa löytyy kaikki Tilda-kirjat, joten jos joskus Suvimarja olet jotain kaavaa vailla, niin täältä niitä saa! :)

JM, siellä olis varmaan ollut hyvää sammalta tähän tarkoitukseen, voi harmi! Itse ajattelin kyllä käydä vielä nyysimässä vähän sammalta jostain metsästä, omaan kranssiin ei nimittäin ole vielä tarvikkeita... :)