sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Tilda-pupu velouristaHengissä ollaan, tietokoneongelmien takia blogin päivittäminen on jäänyt ihan hunningolle, mutta nyt saan taas kuvat ulos kamerasta ja tännekin alkaa ilmestymään taas juttuja! :)

Tyttäreni kaverilla oli synttärit ja hän oli toivonut, että tekisin hänelle samanlaisen Tilda-pupun, kuin tyttärelläni on. Päätin kuitenkin kokeilla jotain hieman erilaista ja tehdä pupun velourista, kun sopivan väristäkin sattui olemaan kaapissa. Velourpupu on tosi ihana ja pehmeä, mutta oli kyllä joustavuutensa takia hieman haasteellisempi ommella kuin puuvillakangas. Nämä voisivat olla tosi ihania vauvalahjoinakin!

Päätin myös tehdä pupulle mekon sijasta haalarit ja niistäkin tuli mielestäni tosi kivat ja jotenkin reippaalla tavalla söpöt.

Pupu pakattiin itse tekemääni lahjapussiin. Siihen minulla ei ollut mitään ohjetta, läksin vaan taittelemaan paksua lahjapaperia, mutta siitä tulikin tosi kiva! Voisin laittaa tänne ohjettakin siitä, jos vain ehdin! Liimasin vielä pussiin taskun kortille (josta postaus myöhemmin), joten erillistä kirjekuorta ei tarvita.3 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Sinulla on ihan mielettömän upeita luomuksia. todella ihailtavaa.

Keppiheppa kirjoitti...

Oi kuinka kauniit lahjapaketit!

Virpi kirjoitti...

Kiitos Johanna ja Keppiheppa! Piristitte päivääni! :)