sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Nuppupeittoja, enkeli ja tunnustus

Törmäsin ilokseni aivan ihanaan Nupulle peitto-kampanjaan (lisätietoja täältä, jos joku vaikka innostuu osallistumaan). Eli tarkoituksena on ommella pieniä tilkkupeittoja keskosvauvoille, vauvat saavat sitten peiton mukaan kotiuduttuaan muistoksi. Idea oli mielestäni aivan hirmuisen hyvä, itsekin kahden keskosena syntyneen pojan, nyt jo siis aikuisten miesten, pikkusiskona koen kaikista pienimpien auttamisen todella läheiseksi. Peitto pitää tehdä joko tytölle tai pojalle, mutta en osannut päättää kummalle teen, joten tein molemmille! :) Tytön peitossa on herkkä Tilda-tunnelma ja pojalle tein raikkaan tähtipeiton. Molemmissa on nurjalla puolella pehmeä fleece, joka tuntuu mukavalle pienen ihoa vasten. Vanua en laittanut ollenkaan, jotta peitosta ei tule liian paksu. Nämä ovat muuten ensimmäiset tilkkutyöni sekä koneella tehdyt applikaatiot, täytyy kyllä sanoa, että vähän hurahdin... :)Viikonlopun saldo oli oikein hedelmällinen, tein vielä peittojen lisäksi yhden hyvänyön enkelin, joka lähtee erään paketin mukana pikkuiselle pojalle vartioimaan hänen untaan.Olin myös saanut tunnustuksen Junglehouse momilta. Kiitos!Tähän pitää liittää rakas kuva ja kertoa kolme asiaa, joita rakastaa, rakkain kuva olisi tietty lapsista ja niitä kuvia en täällä halua julkaista, joten se jääköön, mutta tässä kolme rakasta asiaa:

1. Lapset. Rakkaita, ihania, suloisia ja välillä maailman kamalimpia riiviöitä... Jokainen äiti varmasti tietää tämän tunteen! Erityisen rakkaalta ja ihanalta tällä hetkellä tuntuu vauvan nauru, se on varmasti ihanin ääni maailmassa! <3
2. Kakkujen tekeminen. Ihana, ihana harrastus, josta toivon vielä joku päivä tekeväni työn itselleni.
3. Meidän koti. Toivottavasti minun ei tarvitse muuttaa täältä pois ikinä! Rakastan tätä taloa ja olen täällä superonnellinen! Tosin tämä voi olla vielä sellaista kuherruskuukautta, ollaanhan asuttu omakotitalossa vasta puolisen vuotta... :)

Olen nyt tylsä, enkä laita tätä eteenpäin, mutta te kaikki ihanat blogistit olette kyllä tämän ansainneet!

Monenlaiset joulujutut pyörivät nyt päässä, tänä vuonna päätin päästää itseni helpolla joulukorttien suhteen, eli teetätän kuvan lapsista joulukortiksi, mutta lahjoja olisi tarkoitus tehdä itse sitäkin enemmän! Eli voi olla, että tänne blogiin ei vähään aikaan tule kauheasti päivityksiä, jos mun työt tulevat pukinkonttiin ja ovat siis salaisuuksia... :D

3 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

onnea tunnustuksesta!
Aivan ihanat nuppupeitot! Aika näppärä olet, jos nämä oli tosiaan ekat tilkkutyöt!?
Mietin tuossa vain, että tikkasitko pääli- ja alaosan toisiinsa? että kestäisi sitten hyvin pesuja.
Tekis mieli itekin moinen thdä, kun vaan olis tässä aikaa.:)
Mukavaa viikkoa!

Virpi kirjoitti...

Kiitos! Kyllä nää oli mun ekat tilkkutyöt, mutta olen sellainen, että mietin ja suunnittelen tosi pitkään ennen toteutusta, niin sitten tekeminen yleensä sujuu (ei kyllä aina...). Joo tikkasin ihan peiton reunasta ja sitten tuosta keskineliön reunasta, että kestää pesua. Mä ymmärsin ohjeista, että liikaa ei saa tikata, että se on mukavan tuntuinen toiseltakin puolelta. Ja toki siis pesin kankaat ennen ompelua, että eivät kutistu eri tavalla.

Nyt on muuten isompi tilkkupeitto tässä työn alla! :)

junglehouse mom kirjoitti...

Tosi hienot peitot sait aikaiseksi ;)
Unohdin muuten laittaa ite sen rakkaan kuvan XD